Info

Obsah blogu "Genealogie Hradil" k 26. 05. 2019 najdete zde klikni na text pod:

Jak vyhledávat pomocí obsahu, platí pro všechny záložky
Na anonymní dotazy nebude reagováno, budou posílány do spamu.
Nepomáhám s přečtením starých textů, na FB je dost skupin, kde si lidé pomáhají se čtením.

úterý 16. listopadu 2021

Jak se zbavit lidí co jsou pozváni na vaše stránky MH a nechovají se přátelsky

Samozřejmě pro znalce je to známá věc, ale jsou zde lidé co tak PC a internet neovládají a rádi by takové problémy vyřešili.

Snad všichni co mají nebo měli rodokmen na webu MH mají zkušenost s přebíráním informací z našich rodinných stromů A nejhorší je někdo kdo má nějakou shodu a vy ho pozvete na váš strom a on vám pak opisuje další a další části vašeho stromu i když mnohdy patří jen do rodiny někoho kdo se přiženil nebo přivdal k vám do rodiny. Mnohdy je to propojení někde v minulosti, kdy váš i jeho předek jsou několika násobní předci například ze strany otcovi babičky tedy mnohdy ani ne jedné čtvrtiny vašeho stromu a najednou zjistíte jak přidává další a další lidi i z dalších větví. A když se ho chcete zbavit tak nevíte jak.

A přitom k tomu stačí pár kliknutí a taková člověk již ztratí přístup na vaše stránky. A pokud si svůj účet uzavřete pro všechny návštěvníky, kteří nemají pozvání tak u by neměl od vás opsat nic.

Stačí otevřít daný účet s daným rodokmenem a potom stačí jen kliknout na: 

Postupujte dle obrázku, kde jsou popsány tři kroky

1)      Klikněte na lištu na slovo „Domů“ a po otevření nabídky klikněte na nabídku v červeném rámečku „Členové stránky“

2)      V seznamu vyberte požadované jméno hříšníka a napravo v jeho řádku vpravo uvidíte  „- Více …“, po kliknutí se vám otevře nová nabídka.

3)      V této nabídce podle, červený rámeček „Odstranit ze stránek“. Zde kliknete a daný člověk již nebude mít přístup na vaše stránky.

 Ještě jedna poznámka, velmi si rozmyslete koho povýšíte na funkci správce se všemi oprávněními. On vám pak může odejmout funkci správce a vy budete mít problém. Vy budete sice majitel stránek, ale s omezenými pravomocemi a složitě si budete dopisovat MH (které ač podniká i u nás má problém s dopisováním v našem jazyku).

Žádné komentáře:

Okomentovat